Monday, January 11, 2016

Tangani Masalah Kebocoran Semasa Datang Bulan dengan Bioseleza

Datang bulan adalah waktu wanita emosi tidak stabil. Kadang-kadang perkara kecil pun boleh jadi besar. Tak pasal pasal je kena marah . Orang tak ada kena mengena pun kena tempiasnya. Hehe

Bila datang bulan jugak perkara paling penting adalah menggunakan sanitary pad yang terbaik... 🌝🌝🌝🌝

Mestilah penting! Sebab penggunaan pad seharian pun boleh mempengaruhi emosi kita sendiri..💁💁💁

**Contohnya.. kalau kita guna sanitary pad yang cepat bocor dan tak menyerap kita pasti ada masalah nak tukar dengan kerap...

Sudah lah kita ni ada banyak kerja nak buat, Out station lagi. Proposal boss nak urgent. Guna pulak sanitary pad yang tak cukup menyerap.

Bertambah tak selesa dan tak boleh focus...

Kalau macam ni lagilah perlukan sanitary pad yang super absorption! Tak bocor dan kalau boleh pad tu boleh kurangkan senggugut semasa datang bulan. Sebab kalau kerja memang banyak berjalan. Bila banyak berjalan makin banyak la flow . Wuhuuuuu korang yang perempuan ni pasti faham kan.

Jadi baru-baru ini saya sudah berjumpa dengan sanitary pad yang memang terbaik!!

Bioseleza adalah sanitary pad yang mempunyai kuasa penyerapan paling maksima! Rasa kering je.

Sampai terlupa yang kita ni datang bulan. Mampu menampung sehingga 5-6 jam pulak tu...

JOM CUBA..!! .
**Pengedar Diperlukan ..

Jom Ubah ke Pad Bioseleza..🌷🌷😘😘💑💑


Info Lanjut Boleh Hubungi saya :  018-2928184 (Diyana Amalina)

2 comments:

Mamaku Bidadari said...

Senang basuh ke,brpe pcs untuk stiap pack ye

Diyana Amalina said...

Maaf ye lambat reply Mamaku Bidadari. senang kalau nak basuh. Boleh pm@whatsapp yana direct lau nak tnye apa-apa (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...