Penghantaran & Pengeposan

Pengeposan (Shipping)

1) Produk hanya akan dipos selepas 100% pembayaran diterima dan bukti transaksi telah diberikan kepada kami. Pembayaran tanpa bukti TIDAK akan diterima.

2) Produk akan dipos SETIAP HARI kecuali cuti umum.

3) Untuk pengeposan pada hari yang sama, pembayaran hendaklah dilakukan selewat-lewatnya pada pukul 11 pagi pada hari tersebut.

4) Sesudah membuat pembayaran, anda MESTI memaklumkan kepada kami beserta BUKTI TRANSAKSI. Pihak kami TIDAK akan bertanggungjawab jika barang anda tidak dipos, walaupun telah membuat bayaran. Makluman boleh dibuat melalui medium berikut :

 * Email : eana87@gmail.com
 * SMS/Call : 018-2928184
 * Facebook : Diyana Amalina
 * Facebook Page : Doda Beauty & Healty Store

5) Semua pengeposan menggunakan khidmat post laju. Kadar pis laju adalah seperti berikut :-

 * Bagi 500g yang pertama :-
    Semenanjung Malaysia - RM 7.00
    Sabah/Sarawak - RM 10.00

Jika anda membelu produk lebih dari 500g, tambahan pos laju akan dikenakan.


Polisi (Policy)

1) Semua produk yang dijual adalah dijamin 100% original.

2) Wang akan dikembalikan (sepenuhnya) jika pelanggan mendapati produk yang dijual adalah tiruan (sila sertakan bukti yang kukuh)

3) Pengembalian wangwang hendaklah dituntut dalam masa 7 hari dari tarikh penerimaan produk dengan syarat produk tersebut masih dalam keadaan baru, TIDAK digunakan, TIDAK rosak Dan sebagainya.

4) Kami tidak bertanggungjawab jika berlaku kerosakkan/kehilangan semasa pengeposan.

5) Setiap tempahan awal (booking) hendaklah disertakan dengan 50% deposit dari jumlah keseluruhan produk. Tempahan awal tanpa deposit adalah TIDAK dibenarkan.

6) Penukaran barang dibenarkan jika berlaku kesilapan semasa pengeposan, seperti kod warna yanv diterima TIDAK sama dengan yang ditempah dan sebagainya dengan syarat produk tersebut masih dalam keadaan baru BELUM digunakan, TIDAK rosak dan sebagainya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...