Tuesday, July 4, 2017

D'Chef Paste

Hari ne nak yana nak share Syarikat Hai-O ada keluarkan satu produk baru iaitu Paste makanan. Ramai yang da cuba & cakap sedap. Hehehe tp yana belum cuba lg. Nanti yana nak try la jugak. 

Ada 4 jenis paste yang da dikeluarkan iaitu Briyani,Asam pedas,Rendang daging & Turmeric with Garlic. Tak sabar nk rasa semua ne. lagi senang nak masak lepas ne, hehehe maklumla sejenis yang da lama tak masuk dapur... (^_^)
  • Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi dan asli.
  • Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
  • Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
  • Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
  • Menjadikan penyediaan masakan Asia lebih mudah dan cepat.
  • Lazat, resepi asli.

Siapa yang nak tray paste ne boleh la order dengan yana ye. Just WA yana (018-2928184). Lau yang dekat area Shah Alam yana boleh COD je kt korang. 

2 comments:

Noor Azlan said...

Cepat sikit masak kan kalau dah ada paste ni....

Yana said...

Mmg cepat pun..lg cepat nk masak hehehe (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...